ArabictjekkiskdanskEngelskfransktyskgræskitalienskKoreanpolskportugisiskrussiskspansktyrkisk
Køb steroider, peptider, hgh

Seriøst jeg har bestilt fra Canada ...

Seriøst jeg har rækkefølgen af ​​Canada i december 23 2016 og jeg har modtaget min ordre i dag 10 2017 April !!! J var sikker på, at jeg var blevet snydt !!! Jeg lykønsker Benjamin og supportteam, fordi jeg nogle gange har været lidt uhøfligt og aldrig respektløshed min !!! Jeg er meget ked af det. C er sikker på, at mit næste køb vil være med dig !!!! tak

Kommentarer (3)

  1. Brandie K. 24. januar 2018 kl. 2:54

    Jeg vil gerne sige, at jeg altid har haft stor erfaring.

  2. flow schweiziske Maj 9 2017 på 11: 40

    Stor tjeneste, produkterne ankom 1 uge efter bekræftelse af betaling. Pakning i toppen af ​​de diskrete (frodige badekugler), faktura på pakken angivne sæbe. Vi kan ikke se noget.
    Indvendigt sæler i plastikposer ... trods det OK validering etiketten på hjemmesiden for LA Pharma: nogle tvivl, men jeg teste snart.
    Anyway tak på forhånd, hvis det virker.

Skriv en kommentar